top of page

Kundundersökning

Just nu är vi i slutfasen på att utveckla ett digitalt verktyg med syfte att samla, guida och underlätta organisationen av vardagen kring personer med funktionsvariation.

Nu behöver vi er hjälp för att bättre förstå hur vi kan lyfta behovet av detta i branschen.

 

Vi skulle verkligen uppskatta om ni tog er tid att svara på några frågor. 

Det går bra att fylla i formuläret anonymt men lämna gärna dina uppgifter nedan om du vill fortsätta att ta del av vår resa.

Vilken roll har du i tillvaron kring funktionsvaraition?
Personen jag har i åtanke är:
Har du eller personen du har i åtanke stöd i form av:
Hur många stödpersoner behöver kunna ta del av information och kommunikation kring dig eller den personen du har i åtanke? (till exempel personliga assistenter, personal inom barnomsorg, personal på korttidsboende etc)
Är något eller några alternativ utav följande en utmaning i din vardag?
Hur pass mycket har ovanstående problem negativ effekt på din vardag och psykiska mående? (0= ingen påverkan, 10=stor påverkan)
Om du stod inför att välja anordnare av personlig assistans eller liknande stödtjänst, skulle tillgång till ett verktyg som aktivt stöttade dig i ovanstående punkter väga tungt vid val av anordnare?
Om du redan har personlig assistans eller liknande stödtjänst, skulle du kunna tänka dig att byta anordnare till någon som erbjöd ett verktyg som aktivt stöttade dig i ovanstående punkter?

Tack för dina svar.

bottom of page